Akademik Dergi Koordinatörleri Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

ÇAKÜ’de yayın yapan Akademik dergilerin editörleri ile dergi yayınlamayı planlayan Akademik birim yöneticileri, ÇAKÜ Yayın Komisyonu koordinesinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Odabaş’ın başkanlığında bir değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

Rektör Yardımcısı Hüseyin Odabaş’ın akademik yayıncılığın önemi üzerine yaptığı giriş konuşmasını takiben Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkan Vekili ve Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Kasım Binici yayın komisyonu faaliyetleri hakkında bilgi verdikten sonra indekslere dahil olmanın faydalarından dizinlere girme süreçleri ile ilgili sunumunu gerçekleştirdi.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Coşkun Polat’ın Çankırı Karatekin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi’nin TRDizine girmesi ile ilgili süreçleri paylaşmasını takiben editör ve öğretim üyelerinin akademik camiada dizinlere girme ile ilgili problemlerini ve tecrübelerini paylaşmasıyla toplantı sona erdi.

Yayınlanma Tarihi: 17 Mart 2023 Cuma