Çankırı Karatekin Üniversitesi
Yabancı Diller Bölümü

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi`nin 100. yıl dönümününde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere onun silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle yâd ediyoruz...

Misyon

Yabancı Diller Bölümü olarak misyonumuz, zorunlu ve/veya seçmeli İngilizce dersleri alan öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirmek ve onların kariyer, akademik ve sosyal hedeflerine katkıda bulunmak amacıyla onlara en iyi kalitede İngilizce eğitim programlarını sağlamaktır.

Vizyon

Yabancı diller öğrencilerine en iyi eğitimi vermek için, bölümümüz yenilikçi müfredat tasarımı, eğitimi, profesyonel gelişimi ve kültürlerarası anlayışıyla, yabancı dil eğitiminde mükemmeli yakalamayı, pozitif, yaratıcı ve modern öğrenme ortamları yaratarak onları dili öğrenmeye ve kullanmaya teşvik etmeyi amaçlamaktadır.