Çankırı Karatekin Üniversitesi
Yabancı Diller Bölümü

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü`nde vatanımız için yüreklerini ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi saygı ile anıyoruz...

Misyon

Yabancı Diller Bölümü olarak misyonumuz, zorunlu ve/veya seçmeli İngilizce dersleri alan öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirmek ve onların kariyer, akademik ve sosyal hedeflerine katkıda bulunmak amacıyla onlara en iyi kalitede İngilizce eğitim programlarını sağlamaktır.

Vizyon

Yabancı diller öğrencilerine en iyi eğitimi vermek için, bölümümüz yenilikçi müfredat tasarımı, eğitimi, profesyonel gelişimi ve kültürlerarası anlayışıyla, yabancı dil eğitiminde mükemmeli yakalamayı, pozitif, yaratıcı ve modern öğrenme ortamları yaratarak onları dili öğrenmeye ve kullanmaya teşvik etmeyi amaçlamaktadır.